Növénytermesztésnél, állattelepeknél, zöldség-gyümölcs frissen tartásánál, borászatnál, speciális gyártási folyamatoknál és ipari környezetben talán a legkritikusabb pont a megfelelő levegő páratartalom megléte. Ebben segít a pontosan vezérelhető, nagynyomáson levegőbe juttatott vízpára kibocsátás. Itt nem a léghűtés, hanem a kellően beállított relatív levegő páratartalom fontos, amiről a rendszerhez köthető és precízen programozható páraérzékelő gondoskodik.
- Növénytermesztésnél megfelelően telített relatív páratartalom beállítása (nagyobb termelékenység).
- Zöldség-gyümölcs frissen tartás kiemelt fontosságú az állag és súly megtartásában, továbbá nincsen kitéve az árú a ki és bepakolás és a napi hűtőházas hőstressz okozta helyzeteknek.
- Állattartó telepek hatékony szagmentesítése, hűtése (jobb közérzet, nagyobb szaporulat, hozamnövekedések).
- Borászatok hordó raktárainak humidifikációs értékeinek vezérlésére (nem szárad ki a hordó, nincs oxidációs folyamat).
- Ipari termelőkörnyezet és hulladéktelepek szag és pormentesítése.